FC Barcelona training session: Neymar Jr continued his recovery work

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Twelve hours after defeating Guangzhou Evergrande in the semi-final of the Club World Cup, FC Barcelona were back in training at the Mitsuzawa Stadium. The players who did not start against Guangzhou were put through a more intense session than those who did. Douglas and Messi, missed out, as did Dani Alves with a foot injury and therefore stayed at the hotel. Neymar Jr meanwhile continued his recovery work.
_____________

Entrenament de recuperació per al FC Barcelona. Poc més de 12 hores després de superar el Guangzhou Evergrande a la segona semifinal del Mundial de Clubs (3-0), el conjunt dirigit per Luis Enrique ha dut a terme una suau sessió per als titulars a l’estadi Mitsuzawa, on el Barça ja va treballar durant els seus dos primers dies al Japó. Els futbolistes que no van sortir d’inici contra l’equip xinès han treballat més intensament. A l’entrenament culer han faltat Douglas i Messi, absents a la semifinal, així com Dani Alves, qui amb un cop al peu també s’ha quedat a l’hotel. Neymar Jr, per la seva banda, ha seguit fent treball de recuperació.
_________

Entrenamiento de recuperación para el FC Barcelona. Poco más de 12 horas después de superar al Guangzhou Evergrande en la segunda semifinal del Mundial de Clubes (3-0), el conjunto dirigido por Luis Enrique ha llevado a cabo una suave sesión para los titulares en el estadio Mitsuzawa, donde el Barça ya trabajó durante sus dos primeros días en Japón. Los futbolistas que no salieron de inicio contra el equipo chino han trabajado más intensamente.

En el entrenamiento culé han faltado Douglas y Messi, ausentes en la semifinal, así como Dani Alves, quien con un golpe en el pie también se ha quedado en el hotel. Neymar Jr, por su parte, ha seguido haciendo trabajo de recuperación.

—-
FC Barcelona on Social Media
Subscribe to our official channel http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=fcbarcelona
Facebook: http://www.facebook.com/fcbarcelona
Twitter: http://twitter.com/FCBarcelona
Google+: http://plus.google.com/+FCBarcelona
Instagram: http://www.instagram.com/FCBarcelona

Comments

Kağan Bozkurt says:

Ronaldinho is better

THE REAL TRUTH MAJESTERIAL says:

neymarrrrrrrrrrrrr neymarrrrrrrrrrrrr

I-Jah Marseille says:

King Neymar is beast!!!!!

Hanks Dave Guillermo says:

neymar is so good

bia neymarzeteeh says:

lindo I love YOu

Rachel McAdams says:

Neymar Jr is the Best player in the World.

CinekVeB says:

Barca is the best club in the world !
Love <3

Mily Love says:

mi idolo de buelta??⚽

Daniel Dew says:

neymar is the best in the world and the future of barca.messi and Cristiano Ronaldo are nearing the end of there domination of football.next years ballon d'or will be neymar,suarez and one other.

Vinicius Pereira says:

Neymar esse ano a bola de ouro é sua …
Sou seu fã.

Write a comment

*